Οργανώνεται το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας για το Συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Για την οργάνωση και προετοιμασία συμμετοχής στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ν. Καρδίτσας. Μείζον θέμα για την οργάνωση της διαμαρτυρίας ενόψει της ερχόμενης ΔΕΘ, αποτελούν οι πολυεπίπεδες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που βιώνουν εδώ και έξι πλέον μήνες οι Έλληνες πολίτες.

Η συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη και ώρα 6 το απόγευμα στο Άγαλμα του Βενιζέλου και οργανώνεται από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η μετακίνηση όλων όσων θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που θα διατεθούν από το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Πιο αναλυτικά, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συζητήθηκαν εκτενώς οι πολιτικές λιτότητας όπως τις αποκάλεσαν οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, που άρχισαν να επιβάλλονται εδώ και 12 χρόνια και η ψήφιση νόμων που έχουν περιορίσει εργασιακά δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις. «Αυτές οι πολιτικές οδήγησαν μεγάλα τμήματα του Ελληνικού πληθυσμού στην φτώχεια και την ανέχεια, τους εργαζόμενους να εργάζονται σε συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.