Ρεντίνα Σοφάδων: κάτοικοι καταδίωξαν και έπιασαν διαρρήκτες!

Στο… κυνήγι πήραν κάτοικοι της Ρεντίνας τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν δράσει στην περιοχή. Οι κάτοικοι όχι απλώς τους κυνήγησαν, αλλά κατάφεραν να τους πιάσουν και στη συνέχεια τους παρέδωσαν στις αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σήμερα στην Ρεντίνα θυμίζει κάτι από… ταινία. Πιο αναλυτικά, κάτοικος αντιλήφθηκε ότι στην περιοχή κυκλοφορούσαν άγνωστα άτομα. Κάποια στιγμή το… έβαλαν στα πόδια όταν από τα χέρια του ενός έπεσε βαρύ αντικείμενο που προκάλεσε δυνατό θόρυβο.

Άμεσα ειδοποίησε τους συγχωριανούς του και τότε ξεκίνησαν την… καταδίωξη. Οι δράστες προσπάθησαν να κρυφτούν σε δασώδη έκταση στην είσοδο του χωριού. Σε αντίθεση με τους χωριανούς, οι διαρρήκτες δεν γνώριζαν τα κατατόπια, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε κάποιο σημείο. Στη συνέχεια παραδόθηκαν στους κατοίκους, οι οποίοι ήδη είχαν καλέσει την Αστυνομία.

Μόλις έφθασε η ΕΛ.ΑΣ οι Ρεντινιώτες παρέδωσαν στις αστυνομικές αρχές τους διαρρήκτες, ενώ φαίνεται πως αναζητείται και ένας τέταρτος- συνεργός, ο οποίος πιθανώς τους εγκατέλειψε άρον- άρον, φεύγοντας με το αυτοκίνητο. Το περιστατικό διερευνούν περαιτέρω οι αστυνομικές αρχές.