Στο... μικροσκόπιο τα έργα ανάπλασης σε Βάλβη και Δημοτική Αγορά

Στο μικροσκόπιο των αρμοδίων βάζει τα έργα ανάπλασης που πρόκειται να αρχίσουν στον πεζόδρομο Βάλβη και πέριξ της δημοτικής αγοράς, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας.

Με δεδομένο ότι στην περιοχή παρέμβασης δραστηριοποιούνται πολλές εμπορικές επιχειρήσεις, η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου ενεργοποιείται για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και περαιτέρω όχληση των μελών του.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο και τους αντιδημάρχους κ. Παν. Σβερώνη και Όλγα Μακρή προκειμένου να ενημερωθούν ακριβώς για τις εργασίες που θα γίνουν και το χρονοδιάγραμμά τους. Μάλιστα για το θέμα αυτό η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών Καρδίτσας – Άγιος Φανούριος κ. Γ. Τσιαχτάνη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν. Καρδίτσας κ. Αρη Πολυγένη ενώ στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του επιμελητηρίου.

Εκείνο που θέλουν να διασφαλίσουν είναι ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις και οι επιπτώσεις στη λειτουργία των καταστημάτων θα είναι περιορισμένες. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τη δημοτική αρχή θα δρομολογηθεί συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους εμπόρους για να τους ενημερώσουν για όλα αυτά τα ζητήματα. Πάντως η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου σημειώνει ότι λειτουργεί θεσμικά και έρχεται σε επαφή με θεσμικούς φορείς ώστε η ενημέρωση να γίνεται από επίσημες πηγές και διευκρινίζει ότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή πρωτοβουλία δεν αφορά τον σύλλογο.