Μια γιορτή αντάξια του άθλου που πέτυχε φέτος η ομάδα, ετοιμάζουν για το προσεχές Σάββατο οι άνθρωποι του ΑΣΚ!

Στον αγώνα με τον Αμύντα για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας που θα γίνει στο μεγάλο κλειστό της πόλης μας, θα απονεμηθεί στους “κυανόλευκους” το Κύπελλο του πρωταθλητή που ταυτόχρονα δίνει το απευθείας εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας μας!

To παρών σ’ αυτό το ιστορικό ματς θα δώσει πέραν όλων των άλλων και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ευάγγελος Λιόλιος ο οποίος προφανώς στο τέλος της αναμέτρησης θα κάνει και την απονομή.
Επίσης θα υπάρξουν βραβεύσεις, ενώ αυτό το παιχνίδι λογικά θα είναι και το τελευταίο του τεράστιου Γιάννη Μπουρούση τον οποίο η επόμενη μέρα του ΑΣΚ θα τον βρει στη διοίκηση.

Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ο κόσμος αναμένεται επίσης να δώσει βροντερό παρών και η διοίκηση από σήμερα θ’ αρχίσει να οργανώνει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα θα αφορούν στην εκδήλωση που θα γίνει για την απονομή αλλά και διάφορες άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζονται.
Η είσοδος κατά πως έχουμε πληροφορηθεί θα είναι δωρεάν για όλη την Καρδίτσα που θα γιορτάσει αυτή την τεράστια και πρωτοφανή για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας επιτυχία…

AΠΟΘΕΩΣΗ
Αυτό που πέτυχε φέτος ο ΑΣΚ πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη διασυλλογική επιτυχία όλων των εποχών σε οποιοδήποτε άθλημα για την περιοχή μας, δίνει πολλούς συμβολισμούς και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για τη συνέχεια.
Η καθιέρωση στην κορυφαία κατηγορία του δημοφιλούς αθλήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις αυτό το διάστημα για την απίθανη αυτή ομάδα να το κάνει κι αυτό υλοποιήσιμο στόχο.

Για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς που παρακολουθούμε αυτή τη διαδρομή είναι να αποθεώσουμε με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλους όσοι μας έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές.

Τα υπόλοιπα δρομολογούνται ήδη από τους διοικούντες και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα με όλη τους την ενέργεια σ’ αυτή την προσπάθεια.
Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ διαφορετική και θα την ζήσουμε όλοι στηρίζοντας αυτό το σπουδαίο εγχείρημα. Για την ώρα απολαμβάνουμε τις στιγμές…!!!