Για το Καρπενήσι θ’ αναχωρήσει η αποστολή του ΑΣ Καρδίτσας στα πλαίσια της προετοιμασίας της και μάλιστα θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια το επόμενο τριήμερο κόντρα στο Περιστέρι που προετοιμάζεται στην εν λόγω περιοχή.

Οι “κυανόλευκοι” που ήδη έκλεισαν κάποιες ημέρες προπονήσεων (είχαν αρχίσει πριν την επίσημη “πρώτη”) θα πάρουν μια πρώτη γεύση από ματς και θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά ως ομάδα με το νέο τους ρόστερ.
Τα φιλικά βέβαια αυτά έχουν περισσότερο το χαρακτήρα της προπόνησης.

Αναλυτικα΄το δελτίο τύπου των “κυανολεύκων” που μας ενημέρωσαν για την αγωνιστική τους δραστηριότητα έχει ως εξής:

«Τα δυο πρώτα φιλικά τεστ δίνει το επόμενο τριήμερο ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, για αγώνες προετοιμασίας με το Περιστέρι Bwin.

Η ομάδα της Αθήνας προετοιμάζεται στο Καρπενήσι και οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις πλέον ενισχυμένες και φιλόδοξες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος, που θα έχει στον πάγκο της τον πρώην μεγάλο θρύλο των παρκέ, Βασίλη Σπανούλη.

Την Πέμπτη και το Σάββατο, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι στο Καρπενήσι και ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει την ευκαιρία να δει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες προπονήσεων.

Απόντες από την αποστολή θα είναι ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο χέρι του, ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και προληπτικά ο Γιάννης Αγραβάνης ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό και θα προφυλαχθεί.

Οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι και η ομάδα θα ξεκινήσει με δυο δυνατά τεστ, τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου».

•  Ο ΑΣΚ ανακοίνωσε χθες ότι “χρυσός χορηγός” θα γίνει για τη νέα σεζόν το “ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ”.