Συνεχίζει στο τεχνικό επιτελείο του ΑΣΚ ο Γιάννης Μίσσας

Ο Γιάννης Μίσσας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο τεχνικό επιτελείο του ΑΣΚ και θα είναι ένας εκ των συνεργατών του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Καρδιτσιώτης προπονητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της πόλης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΚ που γνωστοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναφέρει:

«Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο τεχνικό τιμ της ομάδας και θα είναι εκ των άμεσων συνεργατών του πρώτου προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου.

Ο Γιάννης Μίσσας, ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στον Α.Σ.Καρδίτσας το 2018 στην Α2 Εθνική, στην οποία παρέμεινε ως συνεργάτης προπονητής έως τον Ιανουάριο του 2020, όταν και του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί στη Basket League και την ομάδα της Λάρισας, στην οποία παρέμεινε μέχρι το φινάλε της περιόδου 2021-22. Στην ομάδα της Λάρισας, συνεργάστηκε αρχικά με το Νίκο Παπανικολόπουλο και στη συνέχεια με το Φώτη Τακιανό.

Το καλοκαίρι του 2022, επέστρεψε στην Καρδίτσα, στην παρθενική εμφάνιση του ΑΣΚ στη Basket League, αναλαμβάνοντας τη θέση του συνεργάτη προπονητή.

Για την ομάδα μας, είναι πολύ σημαντική η εξέλιξη ενός Καρδιτσιώτη προπονητή, που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα μας. Ο Γιάννης Μίσσας μετράει ήδη τέσσερις σεζόν προπονητικού έργου στη Basket League και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο τεχνικό της τιμ, ενόψει μιας πολύ ανταγωνιστικής και ενδιαφέρουσας σεζόν.

Ευχόμαστε στο Γιάννη υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».