ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Οι πατριώτες…. “αθάνατοι” της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, εξέδωσαν, λοιπόν, διευκρινιστική ανακοίνωση για να διαψεύσουν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για “κόψιμο” της Αντιγόνης από τις υποτροφίες συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω ηλικιακών κριτηρίων!!!!

Γράψαμε σε χθεσινό σχόλιο ότι… “ξέχασαν” (αθάνατοι μπορεί να είναι αλλα ένα… μυαλό έχουν κι αυτοί χειμώνα καλοκαίρι και ξεχνούν!) να πουν όλη την αλήθεια, ότι ενέκριναν, δηλαδή, την υποτροφία μετά το σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις που προέκυψαν!

Έκοψαν δηλαδή μια αθλήτρια με βάση την ηλικία της ενώ οι ίδιοι μπορεί να στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες μαζί με εκείνους της ΔΟΕ μέχρι να πάθουν… αρθρίτιδα!!!

Κι αφού τους περιέλαβαν τόσο η Αντιγόνη, όσο και άλλοι αθλητές, αφού κινδύνευσαν να γίνουν δημόσιες αθάνατες… ρόμπες, πήραν την απόφαση πίσω και έδωσαν τελικά το… υπέρογκο ποσό των 10.000 ευρώ!!!

Καθόλου δεν ντράπηκαν να βγουν και να κάνουν και διευκρινιστική ανακοίνωση! Και δεν ντράπηκαν κι εκείνοι στην περιοχή μας που την πήραν και την αναδημοσίευσαν χωρίς όμως να κάνουν έστω ένα σχολιάκι για το τι προηγήθηκε και πως φθάσαμε μέχρι εκεί!

Αλλά θα μου πείτε για να γράψεις έστω και δυό αράδες σχόλιο θέλει κάποια δουλειά! Ποιος κάθεται τώρα να γράφει την στιγμή που τα… πλήκτρα copy paste σου λύνουν τα χέρια; Τσακ – τσουκ, το κοπανάς αυτούσιο και είσαι πρώτος… μάγκας! Παραπάνω κι από τον θρυλικό κλαρινίστα Γιώργο δηλαδή!!!

Τώρα αν μ’ αυτό το σύστημα τύχει και… “πεθάνεις” κανέναν πριν από την ώρα του, (όπως κακή ώρα τον Γιώργο) ε, δεν βαριέσαι, το “σβήνεις” και το πας από την αρχή!!!

Τα γράψαμε και χθες αναλυτικά για το κορυφαίο level που έχει φθάσει το ρεπορτάζ στις μέρες μας! Τα χουμε ξαναγράψει επίσης άπειρες φορές ότι ο κόσμος δεν πρέπει να δέχεται τα πάντα αμάσητα από τον βομβαρδισμό εικόνων και “ειδήσεων”! Πρέπει να κάνει επιλογές και να ψάχνει…

Χθες για παράδειμα ένα ακόμη “εγκριτο δημοσιογραφικό φόρουμ” έγραφε ότι η μάνα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη έχει τσιπουράδικο στο… Βόλο!!! Μαγεία!

Επιστρέφοντας στα εκλεκτά μέλη της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, αν έχετε χρόνο, ρίξτε μια ματιά στη λίστα και στις φωτογραφίες τους για να τους καμαρώσετε. Θα πάρετε θάρρος για το μέλλον του αθλητισμού της χώρας μας και θα σας πλημμυρίσει ένα κύμα εθνικής περηφάνιας!

Στη συνέχεια ρίξτε και μια ματιά στα χρηματικά ποσά που έδωσε το Ελληνικό δημόσιο (δηλαδή εσείς) μόνο στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτά που είναι επισήμως δημοσιευμένα με αποφάσεις του κράτους, όχι τα άλλα που έπεφταν δεξιά κι αριστερά ούτε τις συνεχείς επιχορηγήσεις.

Κάντε τέλος, κάποιες πρόχειρες προσθέσεις – αφαιρέσεις – συγκρίσεις και θα φθάσετε με μαθηματική στη… χλιδάτη ζωή των αθλητών όπως η δική μας Αντιγόνη που έφεραν μετάλλια και δεν λένε τα παλιόπαιδα ένα “μπράβο” στους ακούραστους είλωτες παράγοντες της ΕΟΑ!!!

• Στη ΦΩΤΟ του άρθρου τα… χλιδάτα Ολυμπιακά έργα που χρυσοπλήρωσε και πληρώνει ακόμη ο κόσμος όπως κατάντησαν και στην ένθετη οι… εθνικοί πανηγυρισμοί για την ανάληψη των αγώνων του 2004!

—————————–

«Όταν λαλούν οι κόρακες, τα αηδόνια φεύγουν»

Ελληνική παροιμία