Τελικός ανόδου σήμερα για τον ΣΠΑΚ με τον Πιερικό (5 μ.μ.)

Ένα βήμα μακριά από μια ιστορική επιτυχία βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑ Καρδίτσας που χθες βράδυ επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του ΑΓΣ Ιωαννίνων και με νίκη επί του Πιερικού παίρνει το εισιτήριο!

Οι αγώνες μπαράζ που διεξάγονται στο παλιό κλειστό της πόλης μας, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και σήμερα έχουμε την τελική πράξη.

Αν οι “κυανέρυθρες” κερδίσουν τον Πιερικό, τότε, ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στο άλλο ματς διασφαλίζουν την είσοδό της στην πρώτη δυάδα, γεγονός που σημαίνει ότι ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική κατηγορία καταγράφοντας μια τεράστια επιτυχία και για την ιστορία του συλλόγου, αλλά και για την περιοχή μας.

Χθες βράδυ το συγκρότημα του Σάκη Αλεξίου επικράτησε με 3-0 σετ των Ιωαννίνων, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ (23-35).

Επικράτησε με 25-19 στο δεύτερο και με 25-17 στο τρίτο και μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο που έδωσε το παρών, πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Κωνσταντίδου, Λάιου, Μανουγκα, Παπαδάκη (Λ), Αναστασιάδη (Λ), Καπέλου, Παπασακελλαρίου, Παύλου, Γιαννακάκη, Βουλγαράκη, Σανιδά, Νικολάου, Τάκα.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 5 μ.μ.

Το σπουδαίο ματς με τον Πιερικό θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 5 με διαιτητές τους Χλωρό και  Αθανασόπουλο