Υπάλληλοι ΔΟΥ Καρδίτσας: «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι στα φαινόμενα διαφθοράς» (φωτο)

* Συμμετέχουν στην πανελλαδική στάση εργασίας με αφορμή τα γεγονότα στη ΔΟΥ Χαλκίδας

«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο» διαμήνυσαν σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Καρδίτσας, οι οποίοι συμμετείχαν στην πανελλαδική στάση εργασίας αντιδρώντας στο ενδεχόμενο υποβάθμισης ή ακόμα και κατάργησης της ΔΟΥ Χαλκίδας, μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος που λειτουργούσε σε αυτή.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από τις 11.30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του ωραρίου. «Συμμετέχουμε στην πανελλήνια στάση εργασίας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Καταδικάζουμε τα όποια φαινόμενα διαφθοράς και απαιτούμε ως κλάδος την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Λέμε όχι στην υποβάθμιση της ΔΟΥ Χαλκίδας, καμία μετάθεση – αλλαγή οργανικής θέσης στη ΔΟΥ Χαλκίδας και σε καμία ΔΟΥ της επαρχίας» δήλωσε στον «Νέο Αγώνα» η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΔΟΥ Ν. Καρδίτσας Μαρία Σταφυλά.

Όπως επισημαίνει η ΠΟΕ-ΔΟΥ, οι υπάλληλοι επιθυμούν την εξυγίανση, αλλά ταυτόχρονα και την εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως και την προστασία των εντίμων συναδέλφων τους από δυσμενείς εργασιακές μεταβολές και μετακινήσεις.
Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών