Ο Στέλιος Σούρλας μίλησε στο Open και ως εκπρόσωπος των περιπτώσεων θυμάτων που εξαπατήθηκαν ή παραλίγο να εξαπατηθούν από τον ψευδοεπιστήμονα

Ο Στέλιος Σούρλας είναι ένας από τους ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθεια του ψευτογιατρού. Ο Λαρισαίος δικηγόρος ξετύλιξε στο Open Tv το πώς άρχισε να τον υποψιάζεται και πώς, τελικά, κατάλαβε τη δράση του. Εκεί, μίλησε και ως εκπρόσωπος των περιπτώσεων θυμάτων που εξαπατήθηκαν ή παραλίγο να εξαπατηθούν από τον 47χρονο που κατηγορείται.

Ο ίδιος, λοιπόν, στην πρωινή εκπομπή του Ανοικτού Καναλιού, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον 47χρονο. Όπως είπε, τον Ιούλιο του 2019 μετέφερε έναν συγγενή του -που αντιμετώπιζε θέμα υγείας- στο μοναστήρι Αγίων Ταξιαρχών, στο Πήλιο, για να ζητήσουν τη βοήθειά του.

Όπως είπε ο ίδιος, άρχισε να τον υποψιάζεται, όταν αντιλήφθηκε πως ο ψευτογιατρός δεν του δίνει λογικές και επιστημονικές απαντήσεις. Μάλιστα, όπως ανέφερε, στην πορεία, επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, αλλά ο 47χρονος είχε εξαφανιστεί, ενώ στο internet δεν υπήρχε ιστοσελίδα του, αφού δεν ήταν γιατρός. Τότε, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχε ένα τροχαίο στην Ιταλία, ωστόσο ο κ. Σούρλας διαπίστωσε εκ των υστέρων και όταν έγιναν οι αποκαλύψεις, πως εκείνο το διάστημα είχε πεθάνει ένα από τα παιδιά, του οποίου οι γονείς κατηγορούν τον ψευτογιατρό για την τραγική κατάληξη.

Λαρισαίος δικηγόρος Στέλιος Σούρλας : Ετσι αποκάλυψα ότι είναι ψευτογιατρός

Οσο περνούν οι ώρες οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό, ο οποίος κατηγορείται ότι έταζε θεραπεία σε καρκινοπαθείς με μαντζούνια και βότανα, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να έχουν πεθάνει, αυξάνονται. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, περισσότερες από 25 νέες καταγγελίες έχουν φτάσει στα χέρια των αστυνομικών. Οι πολίτες που έχουν απευθυνθεί στην Αστυνομία, έχουν περιγράψει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τη σχέση τους με τον «Νίκο Κόντο» και έχουν αποκαλύψει όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ότι τους είχε υποσχεθεί ο 47χρονος. Μάλιστα, έχουν αναφέρει και τα ποσά που φέρεται να είχε ζητήσει από τα ανυποψίαστα θύματά του, χρήματα, τα οποία, επίσης, φέρεται να είχε λάβει από τους καταγγέλλοντες.

Από τις 25 νέες καταγγελίες, τις οποίες οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά, ενδιαφέρον παρουσιάζει μία καταγγελία από τον Βόλο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, το άτομο που κατήγγειλε τον ψευτογιατρό στους αστυνομικούς έχει υποψίες ότι ο θάνατος συγγενικού του προσώπου φαίνεται να έχει σχέση με τη δήθεν θεραπεία που φέρεται να του έδωσε ο 47χρονος.