ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

• Νίκη στην κατάλληλη στιγμή και νέες ελπίδες παραμονής για τον Ατρόμητο. Η σωτηρία είναι ακόμη μακριά αλλά το εν λόγω τρίποντο εκτός από βαθμολογικό θα έχει και ψυχολογικό αντίκτυπο στην ομάδα.Τα κομπιουτεράκια αρχίζουν να βγαίνουν, αλλά λίγο ως πολύ τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Παλαμιώτικη ομάδα θα πρέπει να παλέψει και στα εναπομείναντα 7 αγωνιστικά παιχνίδι για τη νίκη.

• Χωρίς ανάσα το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής με εμβόλιμη σήμερα το απόγευμα. Σημαντικό παιχνίδι στη Φαναρίου μεταξύ του Αστέρα και του ΑΟ Αγναντερού, εκ των διεκδικητών του τίτλου.
Με νίκη ο Αστέρας θα κρατήσει το προβάδισμα, με τρίποντο του ΑΟΑ, τα πράγματα αλλάζουν. καθώς ακολουθούν και οι υπόλοιποι πίσω.

• Η νίκη στο Λεοντάρι δίνει κάθε δικαίωμα στον Θεσσαλικό Ματαράγκας να ελπίζει για την τετράδα. Ούτως ή άλλως η πορεία στο πρωτάθλημα θεωρείται πετυχημένη, οπότε γιατί να μην επιζητήσει και το κάτι παραπάνω στη συνέχεια.

• Αρχίζουν να πιάνουν ‘’τόπο’’ οι μεταγραφές στον ΑΟ Σελλάνων. Το γκολ της νίκης στο Μουζάκι που σημείωσε μάλιστα ένας παίκτης που έχει περάσει στο παρελθόν από την ΑΕΜ, έδωσε ανάσα. Οι ‘’κυανόλευκοι’’ δίνουν ένα ακόμη σημαντικό ματς σήμερα με τον Διγενή σε ένα ματς με φόντο την παραμονή… στο βάθος, στην κατηγορία.

• Μπαίνουμε στην …εαρινή ώρα έναρξης των αγώνων στα τοπικά πρωταθλήματα. Από σήμερα τα ματς σε Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής και μέχρι …νεωτέρας, θα ξεκινούν στις 3.30μ.μ.

• Aντί να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στον 2ο όμιλο της Β ‘Ερασιτεχνικής, μπερδεύονται. Η ‘’μάχη’’ της ανόδου πήρε ‘’φωτιά’’ μιας και κοντά είναι πέντε ομάδες και άλλες δύο έπονται σε απόσταση βολής.Πλην του Ερμή Μαυραχάδων δηλαδή, που έχει αποχωρήσει, όλες οι υπόλοιπες μπορεί να ελπίζουν σε άνοδο!