ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

AΠΟ τα φιλικά προετοιμασίας ξεκίνησε η γνωστή κουβέντα και συνεχίστηκε στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου αγωνίζονταν οι τροπαιούχες των Ενώσεων, για να κορυφωθεί σε κάποια παιχνίδια από την πρώτη αγωνιστική της super league…

ΠΟΙΑ κουβέντα; Μα φυσικά η… στοιχηματοκουβέντα! Το αγαπημένο σπόρ πλέον των Ελλήνων φιλάθλων! Ηδη κάποια μάτς πέρασαν στη σφαίρα της… “ανάλυσης” από τους “ειδικούς” που έχουν αποφανθεί περι της καθαρότητάς τους…

ΕΠΕΣΕ ο τερματοφύλακας λίγο καθυστερημένα και μπήκε το γκόλ; Χμμμμμ! Αδράνησαν οι αμυντικοί και ο επιθετικός κατάφερε να σκοράρει εύκολα; Χμμμμ! Είχαμε “διπλό” στο ημίχρονο και “ασο” τελικό; Χμμμμ! Ενα διαρκές… “χμμμμμ” γεμάτο νόημα και καχυποψία σκεπάζει απ’ ακρο σ’ ακρο όλο το οικοδόμημα…

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Μιλάμε για τα μάτς που έχουν τηλεοπτική μετάδοση και τα βλέπουμε! Ακόμη και σ’ αυτά αναπτύσσονται σενάρια επι σεναρίων, σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει στα μάτς που δεν έχουν κάμερα και εικόνα!

ΕΚΕΙ η φαντασία καλπάζει!!! Από την στιγμή που στοιχηματικές εταιρίες (παράνομες οι περισσότερες) συμπεριλαμβάνουν στα κουπόνια τους ακόμη και τα φιλικά παιχνίδια απλώνεται πεδίο δόξας λαμπρό για όλους: Και για τα παλικάρια που είναι ικανοί να στήσουν και τη φορά του ανέμου, αλλά και τους κατ’ επάγγελμα καχύποπτους!

ΜΕΣΑ στο χαμό δηλαδή δεν μπορεί να προφυλαχθεί κανείς! Διότι και πεντακάθαρος να είσαι, πως θα καταφέρεις πρώτον να γλιτώσεις απο κάποια στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος που μπορεί να σε στείλουν… άκλαυτο χωρίς να πάρεις μυρωδιά και πως επίσης μπορείς να γλιτώσεις απο τους συκοφάντες που θα σε βάλουν στο ίδιο τσουβάλι; Ποιον δεν χωνεύεις; Τον τάδε; Ρίξτου στο κεφάλι ότι παίζει στοίχημα!!

ΠΟΙΟΣ θα σε προστατεύσει; Μήπως οι ελεγκτικές αρχές; Ας μετρήσουμε μέχρι το τρία για ν’ αρχίσουμε ρυθμικά να γελάμε όλοι μαζί! Δεν υπαρχει σωτηρία! Εδώ φθάσαμε στο σημείο μ’ αυτά που ζήσαμε στην Αναγέννηση να κατηγορούν τους καθαρούς εκείνοι που ήταν χωμένοι μεχρι τα μπούνια στο σπόρ και ήταν μόνιμα με το κινητό ανα χείρας ακόμη και στις προπονήσεις!!!

ΕΡΜΑΙΑ είναι, λοιπόν, οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές ακόμη και οι φίλαθλοι στις ορέξεις των στοιχηματζήδων! Είναι τελειωμένη υπόθεση και δεν έχει επιστροφή. Eδώ καταφέραμε να… γελοιοποιήσουμε το VAR με το καλημέρα! Την ίδια την εικόνα δηλαδή! Να βλέπεις δηλαδή άσπρο και να σου λέει ο άλλος “όχι ρε φίλε, λάθος κάνεις είναι μαύρο”!!! Αναλογιστείτε τι μπορεί να “βλέπουν” κάποιοι εκεί που δεν υπάρχει εικόνα: Δράκους και νεράϊδες!!!

H ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εκείνη η… sportradar που να χάθηκε;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Για μια στιγμή η νίκη φάνταζε εφικτή. Μετά άρχισε το παιχνίδι»

ΤΣΑΡΛΣ ΣΟΥΛΤΣ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΟΜΙΚΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Μέσα σ’ αυτή την παράνοια λοιπόν, μέσα στο γενικότερο κλίμα καχυποψίας αλλά και κατασυκοφάντησης οποιασδήποτε προσπάθειας δεν γουστάρουμε, επιβιώνουν ποιοί λέτε;

Μα φυσικά οι… επαγγελματίες του είδους!  Όλο αυτό το κλίμα είναι το ιδανικότερο περιβάλλον κάλυψης γι’ αυτούς διότι μέσα στο απέραντο αυτό “ταρατατζουμ” μπορούν να κάνουν ο,τι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Θα έχετε παρατηρήσει άλλωστε κάποιες σοβαρές καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες για πράματα και θάματα που συμβαίνουν στη γειτονιά μας με τους καθ’ ύλην αρμόδιους κάποιου σωματείου να μην μπαίνουν ούτε στον κόπο να απαντήσουν! Κάνουν τη δουλίτσα τους όμορφα κι ωραία και τους αφήνουν όλους τους άλλους να… κουρεύονται!

ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ…

Το γράψαμε και τις προάλλες! Απο τα καλά που θα συμβούν στην Αναγέννηση μέσα σ’ αυτή την τραγωδία όπου την έστειλαν να παίζει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα ησυχάσει το κεφαλάκι μας από τα… “ασο ημίχρονο – δύο τελικό” και από τα “χμμμμ” καχυποψίας που σχολιάζουμε και δίπλα!

Κανένα σίγουρο…
Ταυτόχρονα θα γλιτώσουμε και απο τα καλά παιδιά τα άμεμπτα που ενώ σιχαίνονταν το στοίχημα ήταν όλη την ώρα με το… τηλέφωνο ανα χείρας και έψαχναν ποσοστά στο live! Μετά από καθημερινή έρευνα όλη την εβδομάδα να βρούν κανένα “σιγουράκι” για να κερδίσουν κανένα… δεκάευρω και να πλουτίσουν!!!

Ενδιαφέρον
Και βεβαίως απο κάποια λεβεντόπαιδα του αγωνιστικού χώρου που ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι για την “χαζοκουβέντα” που αναπτύσσονταν στις πλάτες του συλλόγου μέχρι που αυτός καταποντίστηκε!. Οταν έπαιζαν αυτοί όλα ήταν καθαρά. Οταν δεν έπαιζαν ήταν ύποπτοι οι άλλοι!

Όλη τη δόξα!
Απ’ όλα αυτά θα ησυχάσουμε αφού η ομάδα θα παίζει στο ερασιτεχνικό. Όλη τη… δόξα, λοιπόν, θα την πάρουν οι ομάδες που θα μετέχουν απο την τέταρτη εθνική και πάνω! Αλίμονό τους! Εκεί θ’ αναπτύσσονται σεναρια επί σεναρίων (ήδη έχουν ξεκινήσει) και όποιος αντέξει!