ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ δάση, μαγεμένα τρακτέρ, μέχρι και… ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε στον ουρανό της Καρδίτσας! Μπήκαμε σε Χριστουγεννιάτικο μουντ και δεν μας πτοεί τίποτα! Ποιες σχολές, ποια Κεραμέως, ποιες αγροτικές κινητοποιήσεις, ποια Αγραφα! Εδώ γιορτάζουμε και τίποτα δεν πρόκεται να μας χαλάσει τη διάθεση! Αλλωστε όλα έχουν πάρει το δρόμο τους…

ΕΧΟΥΜΕ ήδη ανοίξει μονοπάτι λαμπρό για το αύριο! Θέμα χρόνου είναι να εισέλθουμε στη… λεωφόρο της ανάπτυξης και της δόξας! Ετσι, προφανώς, εξηγείται και η εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου πάνω από τον κάμπο και τα βουνά μας! Δοκιμές γίνονται για την ώρα της απογείωσης!!!

ΔΕΝ θέλω να γκρινιάζετε, λοιπόν, και να παραπονιέστε! Ολα θα πάνε καλά. Την ίδια στιγμή άλλωστε προκύπτουν ευχάριστες ειδήσεις και απο την κεντρική πολιτική και δημόσια ζωή του τόπου που δένουν με τα δικά μας! Διευκρινίστηκε με… κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα υπάρξουν τέλη κυκλοφορίας στα τρακτέρ!!! Λίγο είναι αυτό σε τόσο δύσκολους καιρούς; Πως; Μα δεν πληρώναμε ούτως η άλλως τέλη στα τρακτέρ; Ε, και; Και είναι λόγος αυτός να μην πανηγυρίζουμε;

ΟΙ ενθουσιώδεις εκδηλώσεις από τους αγρότες δεν λένε να κοπάσουν μετά την δήλωση του υπουργού! Τέτοια ήταν η χαρά στον αγροτικό κόσμο που στην Αγία Τριάδα στόλισαν με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ένα τρακτέρ!!! Δίνουμε και την απάντηση, λοιπόν, από τη στήλη περι του στολισμένου οχήματος που έγινε… viral σε όλη την Ελλάδα με την ανάρτηση στο site του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ”.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ εκδηλώσεις οργανώθηκαν αυθορμήτως σε όλα τα χωριά του κάμπου και καταφθάνουν από παντού φωτογραφίες και βίντεο που μας δίχνουν αγρότες να… χορεύουν στα χωράφια μέσα στο ψοφόκρυο!!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ σχεδόν στιγμή έρχεται να τονωθεί και το αίσθημα ασφάλειας μετά απο προκλήσεις που γίνονται συνεχώς απο εχθρούς που επιβουλεύονται την πατρίδα. Στελέχη της κυβέρνησης προτείνουν αύξηση της στρατιωτικής θητείας!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ αν καταστεί ανάγκη, δεν χωράει αμφιβολία, ότι πρώτοι είναι που θα βάλουν…. κράνη και παλάσκες για να πάνε στο μέτωπο και ως σύγχρονοι Λεωνίδες να κατατροπώσουν τους παλιότουρκους! Μπροστά αυτοί, λίγο πιο πίσω τα παιδιά τους και μετά, ως βοηθητική οπισθοφυλακή, θ’ ακολουθήσουμε εμείς οι απλοί πολίτες!

ΚΑΤΙ τέτοια ακούει ο Ερντογάν και έχει κιτρινίσει απο το φόβο του! Ξέρεις τι είναι να πας για εκστρατεία και να σου βγει μπροστά ο Αδωνις; Είχε που είχε λαχταρήσει με τον Καμμένο, τον Alexis και τον George που έκανε διαγγέλματα στο Καστελόριζο, τώρα προς τα που να κάνει; Μη μασάτε, λοιπόν, τίποτα και απολαύστε τις γιορτινές ημέρες!
Είμαστε σε καλά χέρια…