Δυναμώνει σημαντικά η διοίκηση του ΑΣΚ!

 Μπορεί στο διάστημα από τη λήξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα η ειδησεογραφία στον ΑΣΚ να ήταν “φτωχή”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε δραστηριότητα και μάλιστα άκρως σημαντική…

Πέρα από τις πρώτες κινήσεις που αφορούσαν στην συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπανικολόπουλο για τη θέση του προπονητή και την ανανέωση κάποιων συμβολαίων με παίκτες (βλέπε Καμπερίδης και πιθανότατα απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα και ο Δίπλαρος), είχαμε πολή σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά του Συλλόγου.

Εξελίξεις που παραμένουν ακόμη μη ανακοινώσιμες αλλά έχουν δρομολογηθεί και αναμένεται να θωρακίσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν και να τοποθετήσουν τον πήχη των φιλοδοξιών ακόμη ψηλότερα στην 3η συνεχόμενη συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ!

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ
Σύμφωνα με πληροφορίες στα διοικητικά της ΚΑΕ και στη μετοχική σύνθεση θα εισέλθουν σημαντικοί επιχειρηματίες τόσο από την περιοχή μας, όσο και εκτός Καρδίτσας.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για την ώρα είναι πως ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ η εταιρία “Ιαπωνική” δια μέσου του προέδρου και ιδρυτή της κ. Μαγόπουλου θα στελεχώσουν και την διοίκηση!

Επίσης έχουν ήδη συμφωνήσει σημαντικοί παράγοντες της πόλης να μπουν στα διοικητικά δίνοντάς του ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα και εμβέλεια!

Ούτως ή άλλως ο ΑΣΚ ακολούθησε έναν δρόμο τα τελευταία χρόνια που είχε στόχο το “άπλωμα” στην Καρδίτσα, κάτι που πέτυχε σε εκπληκτικό βαθμό αν αναλογιστούμε τη νοοτροπία που επικρατεί στον επαγγελματικό ελληνικό αθλητισμό (και ιδίως στα προσφιλή σπορ του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ), όπου όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον “εξης έναν” χρηματοδότη!

Μέχρι που αυτός κουράζεται και τελικά εξαφανίζονται οι ομάδες από προσώπου γης, ιδιαίτερα στην περιφέρεια.

Γιατί οι άλλες, οι μεγάλες του κέντρου με τόσο κόσμο που τις πλαισιώνει μπορούν να γίνουν και αυτοχρηματοδοτούμενες και πάντα θα αποτελούν πόλο έλξης για μεγαλοσχήμονες που τις θέλουν και για άλλες δουλειές…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ο ΑΣΚ έχει πετύχει κάτι αξιοθαύμαστο τα τελευταία χρόνια, αφού μπορεί οι συμπολίτες που ξεκίνησαν να παραμένουν στην πρώτη γραμμή, αλλά πλαισιώνονται και από ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν για να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδος του εγχειρήματος.

Δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να έχουμε επίσημη ενημέρωση και ανακοινώσεις από την ΚΑΕ για όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Το δίχως άλλο αναμένεται ένα καλοκαίρι γεμάτο με ενδιαφέρον για να δούμε πως θα διαμορφωθεί όχι μόνο το διοικητικό τοπίο στον ΑΣΚ, αλλά και η αγωνιστική φυσιογνωμία της ομάδας που θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα της basket league…