«Έχει χαθεί η μπάλα με την ακρίβεια» - Στη «Θεσσαλία Τηλεόραση» μίλησε ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας

Έχει χαθεί η μπάλα με την ακρίβεια και τις ανεξέλεγκτες αυξήσεις ιδίως στα τρόφιμα ανέφερε στο “Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας” ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας ο Σωτήρης Τερζόπουλος.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων έχουν διαλύσει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς , το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ Γιώργος  Λεχουρίτης δίνει προθεσμία 15 ημερών στα σούπερ μάρκετ ώστε να μειώσουν τις τιμές σε βασικά αγαθά , όπως τα γαλακτοκομικά. Διαφορετικά καλεί τους καταναλωτές να κάνουν μποϊκοτάζ μια εβδομάδας από τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
“Σε αυτή την κίνηση θα αναγκαστούμε να προβούμε γιατί νιώθουμε απροστάτευτοι ως καταναλωτές” ανέφερε ο κ. Τερζόπουλος, ενώ το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού κατά γενική ομολογία δεν έχει καμία συμβολή στη μείωση των τιμών, ενώ η  ψαλίδα από το χωράφι στο ράφι, αντί να μικραίνει , μεγαλώνει.
Με μποϊκοτάζ σε δέκα κατηγορίες προϊόντων, από τις 13 Φεβρουαρίου, απειλεί το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας, λόγω της ακρίβειας και του κόλπου με το μειωμένο περιεχόμενο στις συσκευασίες.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα