ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

«Άστραψε και βρόντηξε» ο εκ της Αριδαίας ορμώμενος επενδυτής – μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Tάσος Καζίας και απάντησε σε όσα υποστηρίζουμε εμείς οι κακοπροαίρετοι περι εύνοιας της ομάδας του από τη διαιτησία και τα κέντρα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έκανε υπομονή, αλλά πόσο ν’ αντέξει κι αυτός, άνθρωπος είναι: «Κάποιοι εκλαμβάνουν τη σιωπή μας ως αδυναμία» ξεσπάθωσε αγανακτισμένος! Μάλιστα ζήτησε και την εγκατάσταση του VAR για να εξαλειφθεί κάθε αμφιβολία περί της καθαρότητας των επιτυχιών της ομάδας του!

Αν καθίσει κανείς και κάνει μια αναδρομή σε όσα γίνονταν πέρσι στο ίδιο πρωτάθλημα, θα εντοπίσει τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις από τη Βέροια. Με τη διαφορά ότι τότε, αντί για τη διοίκηση, είχε μιλήσει ο προπονητής της.

Ποιος ήταν ο προπονητής της; Μα ο φετινός του Πανσερραϊκού! Ο Παύλος Δερμιτζάκης με τ’ όνομα! Αυτή η ήρεμη δύναμη, αυτή η τεράστια προπονητική φυσιογνωμία που δεν τον διαλέγουν, αλλά διαλέγει που θα δουλέψει κάθε φορά και θα δώσει τα φώτα του!

Τα ίδια ακριβώς λόγια είχε χρησιμοποιήσει ο Παυλάρας, όταν εμείς οι κακεντρεχείς αμφισβητούσαμε πάλι την υπεροχή της ομάδας του και μιλούσαμε για τα πέναλτι που κέρδιζε από αγωνιστική σε αγωνιστική όταν δυσκολεύονταν να φθάσει στο ποθητό αποτέλεσμα…

Οι παραπάνω δηλώσεις μοιάζουν σαν αυτές που έκανε πρόσφατα ο έγκριτος νομικός Μιχάλης Δημητρακόπουλος: “Η Εύα Καϊλή είναι αθώα και ζει έναν εφιάλτη…”! Κάπως κι ο Καζίας με τον Δερμιτζάκη! Ζουν έναν εφιάλτη από τις συκοφαντίες όλων αυτών που τους ζηλεύουν και δεν τους αφήνουν να απολαύσουν την πορεία της ομάδας τους!

Όπως αντιλαμβάνεστε, βλέπουμε πάλι για το ίδιο έργο που παίζεται μόνιμα στο σινεμά! Οι ρόλοι είναι ίδιοι και απλώς καλούνται κάθε φορά διαφορετικοί πρωταγωνιστές να τους διεκπεραιώσουν.

Η μόνη σταθερή αξία ήταν, είναι και θα είναι η… εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής! Η… EPO film Production Company!

ΑΠ’ αυτή αρχίζουν και σ’ αυτή τελειώνουν όλα. Αυτή εγκρίνει το σενάριο, αυτή αποφασίζει με ποιους πρωταγωνιστές θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το έργο, αυτή καθορίζει το φινάλε…

Ανεξαρτήτως ποιοι είναι κατά καιρούς οι επικεφαλής η EPO Film Production Company, λειτουργεί πάντα με την ίδια πολιτική. Είναι θεσμός!

Έχει πετύχει αυτό που είναι ζητούμενο από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. Μια εθνική σταθερή στρατηγική ανεξαρτήτως προσώπων και καταστάσεων…

Το μόνο κακό είναι ότι σ’ αυτό το έργο που παίζεται μόνιμα, οι θαμώνες στις αίθουσες γίνονται όλο και λιγότεροι. Σε λίγο θα το παίζουν και θα το βλέπουν μόνοι τους…

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Φυσικά δεν εμφανίστηκε χθες ο Πανσερραϊκός στο συμβούλιο της SL2, διότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα σηκωθεί ζήτημα διαιτησίας, έστω και εκτός ημερησίας διάταξης! Εστειλε μάλιστα πληρεξούσιο τον Γκαγκάτση (δικηγόρος του ΠΑΟΚ) που δεν τον δέχθηκε το συμβούλιο!

Τι να κάνει;
Λογική αποφαση. Τι να πάει να κάνει η διοίκηση του Πανσερραϊκού σ’ ένα τέτοιο συμβούλιο; Ν’ ακούει τα μπινελίκια των… σφαγιασθέντων; Οποτε τους άφησε να τα πουν μόνοι τους και κοίταξε τη δουλειά της! Τα επόμενα πέναλτι!

Ο Λεωνίδας!
Βέβαια έχει και τα στεγανά της η super league 2 για να προστατεύει τα μέλη της! Ο Λεωνίδας γι’ αυτό δουλεύει σαν το σκυλί! Με τον ήλιο μπαίνει, με τον ήλιο βγαίνει από το γραφείο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ομάδων και να διασφαλίσει την ισονομία! Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Λεωνίδας σε τέτοια θέματα!!!

————————–

«Όσο πιο πετυχημένος είναι ο κακός της ταινίας, τόσο πιο πετυχημένη είναι η ταινία»

Άλφρεντ Χίτσκοκ – Βρετανός σκηνοθέτης