ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

«Εύχομαι η Βέροια να είναι η τελευταία ομάδα που περνάει αυτόν τον Γολγοθά…» δήλωσε μετά τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ ο πρόεδρος της super league 2 καταφαρμακωμένος από την αδικία και ξεσπάσαμε ομαδικώς σε… κλάματα!

Μαζί μας κλαίνε και οδύρονται όλα τα… καβουράκια στου γυαλού τα βοτσαλάκια! Εκεί, δηλαδή, στις παραλίες όπου θα παραθερίσουν οι επιτελείς του ελληνικού ποδοσφαίρου φορτίζοντας τις μπαταρίες τους και παίρνοντας δυνάμεις για το έργο που έχουν να επιτελέσουν στη νέα σεζόν!

Δεν υπάρχουν άλλωστε και μεγάλα χρονικά περιθώρια για ξεκούραση. Θα πιάσουν αμέσως δουλειά για να… οργανώσουν, όπως το συνηθίζουν, κατά τρόπο άρτιο, τις διοργανώσεις! Μην ξεχνάτε, ότι η super league 2 αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως εξαγγέλθηκε πριν λίγο καιρό από τον Λεωνίδα.

Οπως γνωρίζουμε ό,τι λέει ο Λεωνίδας και οι συν αυτώ, είναι συμβόλαιο! Μπορεί, δηλαδή, να έχουμε πρεμιέρα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κι αφού προηγουμένως θα εχουν μεσολαβήσει κανα δυο τρεις κληρώσεις του πρωταθλήματος!

Άσε που ο Χαντιντάγκι καραδοκεί και είναι σχεδόν σίγουρος ότι θα ξαναπαίξει στην ίδια κατηγορία αν και υποβιβάστηκε! Και δεν είναι ο μόνος. Ποιος το απαγορεύει δηλαδή; Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλωστε, είναι ένας τόπος που όχι μόνο επιτρέπονται τα όνειρα, αλλά πραγματοποιούνται κιόλας! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν είναι απαγορευτικό!

Γι’ αυτό είναι πάντα ενεργοποιημένη η επιλογή “αναδιάρθρωση”! Πατάει το… κουμπί ο εκάστοτε υφυπουργός και όλα παίρνουν το δρόμο τους! Γι’ αυτό και στα γήπεδα δεν χωράει πλέον ο κόσμος! Μέχρι και οι… στρατιές των φιλάθλων της Βέροιας επέστρεψαν όπως δήλωσε συγκινησιακά φορτισμένος ο Κλοπ των Ελλήνων, Παύλος Δερμιτζάκης!

Τους είδαμε προχθές από την τηλεόραση να… κατακλύζουν κάθε γωνιά στο γήπεδο της Λαμίας και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Δεν είχε που να τους χωρέσει ο Πανουργιάς!!! Που ήταν κρυμμένος ρε παιδί μου τόσος λαός;

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι εμπαθείς (ονόματα δεν λέμε) στο κέντρο της Ελλάδας που ειρωνεύονται λαοφιλείς ομάδες σαν τη Βασίλισσα του Βορρά, επειδή δεν μπορούν να τις φτάσουν σε δημοφιλία.

Ας επιστρέψουμε όμως στα κλάματα του Λεωνίδα απέναντι σ’ αυτή την αδικία να μη βγαίνει o πρωταθλητής απευθείας από τη super league 2! Δεν ήταν ο μόνος που αγανάκτησε! Μέχρι και ο Κομπότης άφησε τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή του FC Levadiakos στη μεγάλη κατηγορία και προσπαθούσε να παρηγορήσει τους διοικούντες την Βέροια!

Ακολούθησε τσουνάμι συμπαράστασης από το σύνολο των ανθρώπων του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Διαμαρτύρονται όλοι γι’ αυτό το αίσχος. Ακόμη κι αυτοί που το ψήφισαν!!! Οπως γινόταν και στη βουλή που κάποιοι ψήφιζαν “ναι σε όλα” για τα μνημόνια και μετά… διαδήλωναν εναντίον του εαυτού τους!!!

Μείνετε συντονισμένοι, η μαγεία συνεχίζεται…

——————————-

«Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πως να σου το πω…»

Σωκράτης Μάλαμας – τραγουδοποιός