ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Λένε πως ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός!  Στην περίπτωσή μας όμως δεν ισχύει! Εδω, μιλάμε για πραγματικό ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, για κάτι αυθεντικό εκατό τοις εκατό!

Μιλάμε για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη! Για το κορίτσι της Καρδίτσας που έκανε αυτό που είχαμε προαναγγείλει στον Κυριακάτικο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” (δες εδώ): Κατέκτησε την Ευρώπη! Κάποιοι, πιθανόν, να θεώρησαν την προσέγγιση υπερβολική…

Κι όμως συνέβη, κι όμως είναι αλήθεια! Η ασύγκριτη συμπολίτισσα πρωταθλήτρια που βάλθηκε τα τελευταία δύο χρόνια να αποδείξει πως δεν έχει… “ταβάνι” στις διακρίσεις από χθες το πρωί, ανήκει στην ξεχωριστή παρέα των χρυσών πρωταθλητών της Ευρώπης!!!

Στο κορυφαίο ραντεβού του στίβου στο Μόναχο της Γερμανίας με τη γνωστή αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει, με μια ατσάλινη θέληση και απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες της γηραιάς ηπείρου, τερμάτισε στην πρώτη θέση στα 35χλμ βαδην και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Μια επιτυχία άνευ προηγουμένου όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για το ελληνικό βάδην συνολικά! Μια επιτυχία που τη δικαιούταν για να “χρωματίσει” τον υπερβατικό αγώνα που έκανε τα τελευταία χρόνια! Μια επιτυχία που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική της και των ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα της σε κάθε συνθήκη!

Στον προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο που είναι ο “μέντοράς” της και στον οποίο έσπευσε να χωθεί στην αγκαλιά του αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του!

Στον αγαπημένο της σύζυγό Άγγελο Σιανίδη που ήταν δίπλα της στηρίζοντας τις επιλογές της και φυσικά στην ωραία οικογένειά της. Στην “Κυρα Γιώτα” που παρακολουθούσε… σερβίροντας χθες απο το τσιπουράδικο στις αδελφές της και σ’ όλους τους δικούς της ανθρώπους που ήταν κοντά της!!!

Μαζί με όλους αυτούς, λοιπόν, κατά πρώτο λόγο γεύεται και μοιράζεται αυτές τις μοναδικές στιγμές και φυσικά με όλους εμάς που χειροκροτούμε και καμαρώνουμε!

Ναι, καμαρώνουμε, γιατί πρόκειται ίσως για την πιο ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ που είχαμε ποτέ στο χώρο του στίβου. Από ένα δικό μας κορίτσι, της διπλανής πόρτας, που δεν σταμάτησε να εργάζεται, να τιμάει τους φίλους της και που η διαδρομή της μπορεί ν’ αποτελέσει ένα σενάριο για… ταινία!

Σενάριο καθημερινών ανθρώπων κι όχι μυθοποιημένων και κατασκευασμένων “σταρ”

Η δική μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη